Openingstijden 2017
Maandag12:00 - 17:00 uur
Dinsdag12:00 - 17:00 uur
Woensdag09:30 - 17:30 uur
Donderdag09:30 - 17:30 uur
Vrijdag09:30 - 17:30 uur
Zaterdag10:00 - 15:00 uur
ZondagGesloten
U kunt bij ons pinnen.
Motor accu zoeken:
Winkelwagen
Uw winkelwagen is leeg.
 
 

Reviews & Ervaringen

Hieronder vind u de reviews of ervaringen met Accushop.nl
Indien u zelf een accu heeft gekocht kunt u ook uw ervaring delen.
Hiermee helpt u andere bezoekers bij het kopen van een accu en helpt u ons scherp te blijven.

Accushop krijgt van u het volgende cijfer:
9.38

VARTA BLUE Dynamic B32 auto accu 45Ah(20h) CCA 330EN

Goed en snel geholpen door de shop, super zaak!

Door: H. Spee op 18-10-2016 13:45:31
5 uit 5 sterren!
VARTA Professional Dual Purpose MF LFD90

Ondanks dat de winkel eigenlijk dicht was, toch goed geholpen. En met de nieuwe accu deed de mover van de caravan wat hij moet doen, bewegen.

Door: Van Leusden op 22-09-2016 14:04:42
5 uit 5 sterren!
59217 12 volt 12 Ah

Gekocht voor een gardena kooimaaier en werkt perfect!

Door: Mark op 19-08-2016 14:32:57
5 uit 5 sterren!
VARTA Professional Dual Purpose MF LFD180

Helemaal goed, prima advies, kundige service. Bijzonder tevreden.

Door: Johan Geugies op 19-07-2016 14:11:42
5 uit 5 sterren!
DYNAC AGM 12 volt 105 Ampere (Ah) ST105

Na jarenlang "natte" caravan accu's gebruikt te hebben- ben ik overgestapt op een agm accu- de DYNAC- 105 ampere.
Dit tot volle tevredenheid- werkt prima- zeer krachtig- en hoef gelukkig geen gedistillerd water meer bij te vullen-
vaak wel een hele liter op jaarbasis !

Door: J.E. Müller op 18-04-2016 13:54:20
5 uit 5 sterren!
VARTA Blue Dynamic EFB D54 START STOP Accu 65Ah(20h) CCA 650EN

Eind December ging mijn accu kapot en had ik dus een nieuwe nodig. Na wat zoeken ben ik hier terecht gekomen en omdat de accu op voorraad zou zijn heb ik deze besteld ervan uitgaande deze binnen 2 dagen in huis te hebben. Helaas bleek dit niet het geval te zijn. Pas na 3 dagen kreeg ik een mail van de transporteur met de mededeling dat de accu de volgende week geleverd zou worden. Uiteindelijk heeft het een week geduurd voordat ik de accu in huis had.

Verder ben ik uitermate tevreden over de accu en accuhandel Utrecht. De prijs is scherp en ook de communicatie was goed en snel. De Volgende keer dat ik weer een accu nodig heb kijk ik hier zeker weer. Al zal ik er dan wel voor kiezen om de accu zelf op te halen en niet te laten verzenden.

Door: Ford op 22-01-2016 15:06:26
4 uit 5 sterren!
VARTA BLUE Dynamic D59 auto accu 60Ah(20h) CCA 540EN

Heb een Varta accu gekocht.Deze heb ik ochtends besteld en hij werd de volgende dag gratis bezorgd. Accu werkt prima, dus alles top!

Door: N.J op 22-01-2016 09:09:35
5 uit 5 sterren!
Compact 1 Auto accu 44Ah 360EN

Zeer tevreden over de accu en de service

Door: Kuilboer op 21-01-2016 17:02:37
5 uit 5 sterren!
VARTA BLUE Dynamic C22 auto accu 52Ah(20h) CCA 470EN

Nette levering op tijd en geladen!

Door: R.de Geus op 20-01-2016 13:44:40
4 uit 5 sterren!
Trojan 12 volt 105Ah 27TMX profesional deep cycle accu

Twee van deze zware jongens besteld en de volgende dag stonden ze al gratis bezorgd voor de deur. Ideaal!

Door: William op 19-01-2016 22:00:37
5 uit 5 sterren!
Meer reviews | Vorige pagina

Schrijf een Review of geef uw mening over Accushop.nl

Uw naam:
Uw email:
Welke cijfer geeft u ons:
Slecht       Goed

Beschrijf de ervaring met accushop.nl: